Eerste Huis kopen

Eerste Huis kopen

Een eerste huis kopen is ontzettend leuk, maar ook best spannend en kan veel vragen en onzekerheid met zich mee brengen. Hoeveel kunt u maximaal lenen en welke maandlasten horen daar bij? Wat zou u maximaal willen betalen? Komt u ook in aanmerking voor een Starterslening en hoeveel eigen geld moet er worden ingebracht? Financieel Advies van de Ven adviseert u bij alles wat betreft een eerste huis kopen.

Wij adviseren u om contact met ons op te nemen voordat u op zoek gaat naar uw eerste woning. Samen met u gaan we dan in kaart brengen hoeveel u zal kunnen lenen, welke kosten er verder op u af komen en welke maandlasten u straks werkelijk gaat betalen na de aankoop van uw droomhuis. Kortom, een hypotheekadvies op maat.

Is uw inkomen nog net niet voldoende voor de hypotheek van uw eerste huis? Dan zou een Starterslening uitkomst kunnen bieden. Verschillende gemeenten kennen de Starterslening. Of misschien vindt u binnen uw familie een oplossing dankzij de verruimde schenkingsmogelijkheden van ouders aan kinderen.

In een eerste gratis kennismakingsgesprek bespreken wij graag al deze mogelijkheden met u, zodat u uiteindelijk goed geïnformeerd en met het juiste advies uw eerste huis kunt kopen.

Wilt u meer informatie?