Scheiden en gezamenlijke woning

  • home  /
  • Scheiden en gezamenlijke woning

Scheiden en gezamenlijke woning

Gaat u scheiden? Dat kan een intense en heftige periode zijn. Het brengt veel vragen en onzekerheid met zich mee. Bijvoorbeeld over het huis dat op beide namen staat geregistreerd. Hoe zit dat met scheiden en gezamenlijke woning? Kunt u in het huis blijven wonen of moet het huis verkocht worden? Welke fiscale spelregels gelden als u uw partner wilt uitkopen? Is het slim om de hele hypotheek nu over te sluiten? Wat betekent dit voor uw maandlasten? Kunt u deze betalen?

Allemaal vragen over scheiden en gezamenlijke woning die niet zo gemakkelijk te beantwoorden zijn, maar waar Financieel Advies Van de Ven veel ervaring mee heeft en jullie graag met raad en daad in bijstaat.

Jullie kunnen bij Linda van de Ven RFEA terecht voor vragen over de woning maar ook voor de complete begeleiding van jullie (echt)scheiding, einde van jullie samenwoning of de ontbinding van jullie geregistreerd partnerschap. Linda van de Ven is een deskundige adviseur en draagt het RFEA-keurmerk.

Ouderschapsplan, alimentatieberekeningen, verdeling, convenant: Linda van de Ven maakt alles samen in orde. Snel, deskundig en voordelig.

Heeft u hulp nodig of zit u met vragen? Neem contact op en vraag een eerste kennismakingsgesprek aan. Deze is gratis en vrijblijvend.

Wilt u meer informatie?