Verbouwen

Verbouwen

Uw huidige woning voldoet niet meer volledig aan uw woonwensen en u wilt eigenlijk niet verhuizen. In dit geval kan uw huidige woning verbouwen de oplossing zijn.

De verbouwing van uw huis kunt u op verschillende manieren financieren. U kunt namelijk;

– uw huidige hypotheek verhogen;
– een tweede hypotheek nemen;
– een persoonlijke lening sluiten of;
– de aanwezige overwaarde van uw woning gebruiken.

Misschien zijn er voor u nog andere financieringsmogelijkheden, waardoor u kunt blijven wonen in uw huidige woning. Een woning waarin u zich thuis voelt, maar dan wel volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen!

Samen met u kijkt Financieel Advies Van de Ven naar uw persoonlijke situatie en naar uw woon- en verbouwingswensen. Op basis hiervan berekenen wij de mogelijkheden en adviseren wij u over de opties om de verbouwing financieel te realiseren. Natuurlijk kijken wij hierbij naar de financiële gevolgen voor uw maandlasten.

Het aanpassen van uw hypotheek voor een verbouwing brengt kosten met zich mee. Deze zijn vergelijkbaar met de kosten voor het afsluiten van een nieuwe lening voor een andere woning. Bent u benieuwd welke kosten dit voor u zijn? Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek informeren wij u hierover. Dus plan een afspraak in, zodat u kunt beginnen met het verbouwen van uw woning met financiële zekerheid!

Wilt u meer informatie?