Scheiden

Scheiden

Scheiden of een echtscheiding is een ingrijpend proces in het leven en dat kan jullie door een heftige periode brengen. Een scheiding zet het leven van u op z’n kop en als er kinderen in het spel zijn, maakt dat de situatie nog wel wat ingewikkelder. Er moeten veel zakelijke, financiële en praktische beslissingen genomen worden, terwijl u emotioneel in een achtbaan zit. Daarnaast zijn er ook de zorgen over de toekomst.

Al met al een complexe situatie die om professionele begeleiding en ondersteuning vraagt. Naast advies over de financiële aspecten, biedt Financieel Advies Van de Ven jullie ondersteuning en begeleiding gedurende het hele scheidingsproces. Linda van de Ven is als Register Financieel Echtscheidings Adviseur opgeleid om u op professionele én persoonlijk manier te begeleiden. Het maakt dat u scheiden niet helemaal alleen hoeft te doen.

Heeft u een echtscheidingsadviseur nodig? Vraag samen of individueel een kennismakingsgesprek aan. Dit is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek op ons kantoor in Assen brengen wij helder in beeld wat jullie persoonlijke situatie en wensen zijn. Is er een klik? Dan gaan we verder over op adviseren en begeleiden. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of maak telefonisch een afspraak.